Over ons

Wilco Schreuders is 10 jaar geleden begonnen met een hoveniersbedrijf en wilde meer dan alleen tuinen aanleggen. hieruit bestond het idee een webshop te bouwen voor alles in en rondom de tuin. Dit bleek een groot succes! Mede door onze leveranciers en partners hebben we nu een groot assortiment aan producten, u kunt hierbij denken aan: veranda’s, blokhutten, tuinhaarden, palmbomen, olijfbomen, cortenstaal plantenbakken in alle soorten en maten.

Kwaliteit
Duurzaamheid en kwaliteit zijn een aantal termen welke bij Schreuders tuin en buitenleven hoog in het vaandel staan. Door nauw in contact te blijven met onze leveranciers houden we elkaar scherp en blijft de kwaliteit hoog!

Levertijden
Wij streven ernaar om onze producten altijd zo snel mogelijk te verzenden, daarom hebben wij ook (bijna) alles op voorraad. Wilt u een van onze producten gelijk laten plaatsen? Neem dan contant op met een van onze medewerkers via ons contact formulier, dan zorgen wij ervoor dat onze vakmannen u snel kunt laten genieten van uw aankoop.

Bezorging
Vanaf € 995 bezorgd Schreuders tuin en buitenleven gratis uw bestelde product thuis. Daarnaast maken wij ook gebruik van onze vaste vervoerders, dit alles om de bezorging niet te laten belemmeren. Natuurlijk kunt u uw bestelde product ook bij ons afhalen.

Onderscheiden

  1. Gratis levering door heel Nederland m.u.v. Waddeneilanden en België
  2. Altijd goede kwaliteit en service
  3. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel
  4. Inlevingsvermogen en meedenken met onze klanten
  5. Duidelijke site en een nette afhandeling.

Wilco

Megnor History

Careful Crafted

Coded with WordPress best practices in mind, Modules will give you an amazing looking site easier.

20+ Bulilder Module

Create as many modules as you want. Personalize them and build with them your pages.

Easy To Use

We’ve put a lot of thought in giving you the best possible experience to make your job easier.

Our Team Member

X